Tilbage til introside

Kontakt Louis Ebler

BAKE the CAKE
Vestergade 14
DK-8660 Skanderborg
Telefon (+45) 2147 4099
 
 
Louis Ebler

Louis Ebler
Strategisk Direktør
Mobil (+45) 2147 4099
Mail: louis@bakethecake.dk

Louis Ebler er Cand Merc fra ASB med speciale i afsætning og udenrigshandel. Dertil kommer uddannelsen som Strategisk Planner fra Reklame Skolen.
 
Karrieren har budt på en række spændende og givende udfordringer med jobs på både kunde- og bureausiden. Det er i dag fundamentet for den indsigtsfulde rådgivning og sparring, Louis giver sine kunder. Undervejs har Louis bl.a. været marketingchef hos Vestas samt kontaktchef/direktør på en række af de større bureauer. Siden 2006 har Louis drevet BAKE the CAKE.
 
Udgangspunktet for løsningen af de fleste opgaver er en solid strategisk fundering inden den egentlige konceptudvikling igangsættes. Uddannelsen som strategisk planner er her en værdifuld ballast, når indsigter om marked, virksomhed og forbruger/målgruppe skal findes og parres til et kommunikativt budskab, der er relevant for målgruppen, troværdigt internt i virksomheden, differentieret i forhold til markedet og med en substans, der gør kommunikationen langtidsholdbar.
 
Inden for både marketing og udviklingsprocesser virker Louis med stort engagement og seriøsitet som både facilitator, rådgiver og konceptudvikler.
 

 

Vestergade 14 DK-8660 Skanderborg Louis Ebler: +45 2147 4099